Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Kάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά τα προβλήματα είναι ατέλειωτα" (video)

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα σε όλη την Αρκαδία με αποτέλεσμα να έχουν κουραστεί και οι πολίτες και το τεχνικό προσωπικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα σε με μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε αλλά τα προβλήματα είναι ατέλειωτα, αφού πάρα πολλοί δρόμοι έχουν κοπεί και τρέχουμε να προλάβουμε και να αποκαταστήσουμε τις ζημιές, όπου μπορούν να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις, ενώ αλλού θα παρέμβουμε όταν ο καιρός το επιτρέψει.

Η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων ήρθε πριν λίγους μήνες στην Περιφέρεια και μάλιστα χωρίς τους αντίστοιχους πόρους, αλλά και πάλι εμείς καθαρίσαμε πάρα πολλά ρέματα, ενώ και από την Οικονομική Επιτροπή έχουν βγει εργολαβίες για συνέχιση των εργασιών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Επίσης συντάσσεται μελέτη για τα προβλήματα των πλημμυρών στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης (Κορύθιο κυρίως, Μαντινεία και Τεγέα) και σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Η Περιφέρεια είναι πάντα παρούσα, είτε με εμάς τους αιρετούς είτε με τους τεχνικούς της, οι οποίοι είναι και οι καθ' ύλην αρμόδιοι για να προτείνουν λύσεις.

Δεν αφήνουμε τους πολίτες αλλά είμαστε συνεχώς δίπλα τους και παρεμβαίνουμε πάντα για να λύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν.

 

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αρκαδία".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.