Πολιτικη

Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Αλλαγές στην κυβέρνηση ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/2) ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Περιορισμένος, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο ανασχηματισμός στο υπουργικό σχήμα, με βασική αλλαγή, την αναβάθμιση του Γιώργου Κατρούγκαλου, καθώς, όπως σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη θέση σε ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός όπως εξάλλου είχε δηλώσει, δεν κρίνει σκόπιμο να διατηρήσει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Με δεδομένες τις υποχρεώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου ως υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων και της Κατερίνας Νοτοπούλου ως υποψήφιας για το Δήμο της Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται η ανάγκη για ένα περιορισμένης έκτασης ανασχηματισμό, τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανακοινώνοντας τα νέα πρόσωπα.

Δείτε τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.