Πολιτικη

"Δικαίως οι πολίτες έχουν ταυτίσει τον κ. Δέδε με τον πολιτικό καιροσκοπισμό"

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Δέδε σχετικά με την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 68 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τις απαλλοτριώσεις του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων η κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

"Είναι τουλάχιστον πολιτικά ανήθικο για τον κ. Δέδε να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά μια τυπική διοικητική απόφαση απλά και μόνο για να δηλώσει την παρουσία του στο δημόσιο διάλογο ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. 

Είναι πολιτικό θράσος μάλιστα να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να δείξει απέναντι στους πολίτες την πίστη του στις θεσμικές διαδικασίες, τη στιγμή που ο ίδιος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την υστέρηση της Κορινθίας κατά τη θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης. 

Είναι επίσης πολιτικό θράσος γιατί εγκατέλειψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου μετά την ήττα του από τον κ. Τατούλη, μη σεβόμενος την ψήφο των πολιτών, και πρόδωσε την εμπιστοσύνη όσων πολιτικά τον πίστεψαν για να γίνει ο εκλεκτός της Κυβέρνησης Σύριζα για Γενικός Γραμματέας. 

Οι πολίτες δεν ξεχνούν την αναποτελεσματικότητα και την πολιτική αφερεγγυότητα του κ. Δέδε και δικαίως τον έχουν ταυτίσει με τον πολιτικό καιροσκοπισμό. 

Σε ότι αφορά το έργο των απορριμμάτων αποτελεί πρότυπο νομιμότητας και διαφάνειας και αυτό το πιστοποιούν τα ανώτερα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, όπως είναι το Ελεγκτικό Συνέδριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας". 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.