Πολιτικη

"Αναμένουμε απόφαση της Τρίπολης για τα σκουπίδια"

Aπάντηση της Περιφερειακής Αρχής σε επερώτηση για τη χωματερή του Αγίου Βλάση.

Η συγκεκριμένη επερώτηση έγινε από τον κ. Αλεξανδρή της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου".

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε σε αδιέξοδο και συνεχιζόμενη παρανομία του Δήμου Τρίπολης, ενώ ανέφερε πως έχει ήδη λήξει και η τρίτη παράταση που είχε πάρει ο Δήμος καθώς υποτίθεται πως θα "προχωρούσε" η προσωρινή διαχείριση στο "Μεγαβούνι".

Η απάντηση της κ. Νικολάκου - απόντος του κ. Τατούλη - ήταν πως η Περιφερειακή Αρχή μπορεί μόνο να ενεργοποιεί τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και να επιβάλλονται οι προσήκουσες κυρώσεις.

Επιπρόσθετα, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε πως τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει την υλοποίηση της ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα- η οποία, σύμφωνα με την κ. Νικολάκου, μπαίνει σε φάση κατασκευής και υλοποίησης από Μάρτιο, προσέθεσε δε πως αναμένεται απόφαση του Δήμου Τρίπολης για το τι θέλει να κάνει με τα σκουπίδια.

Θα πρέπει να τονιστεί πως τα απορρίμματα πρέπει άμεσα να μεταφερθούν από τον Α. Βλάση, με τον κ. Παυλή να δηλώνει πρόσφατα πως θα κατευθυνθούν στη θέση " Πλάτωμα"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.