Πολιτικη

Δήμος Τρίπολης: Έργα ύψους 868.000 ευρώ από τον ΦιλόΔημο

Εγκρίθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας για τον Δήμο Τρίπολης, ύψους 868.000 ευρώ από τον ΦιλόΔημο. Οι αγροτικές οδοί βρίσκονται σε Τεγέα, Κορύθιο, Μαντινεία και Τρίπολη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μαρίνου Ρουσιά:

"Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αξιολόγηση και εντάσσεται στο ΦιλόΔημο η πράξη με τίτλο "Βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Τρίπολης",προϋπολογισμού 868.000,00 από τον ΥΠΕΣ Αλέξη Χαρίτση.

Με το προτεινόμενο έργο προβλέπεται να γίνουν εργασίες οδοποιίας σε υφιστάμενες αγροτικές οδούς μήκους 13.000,00 μέτρων, που εξυπηρετούν την πρόσβαση σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Οι αγροτικές οδοί βρίσκονται σε Τ.Κ. των Δ.Ε. Τεγέας, Κορυθίου, Μαντινείας Λεβιδίου και Τρίπολης.

Αναλυτικότερα:

Δ.Ε. Τεγέα – Τ.Κ. ΚΑΜΑΡΙ

Δ.Ε. Κορυθίου – Τ.Κ. ΣΤΕΝΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΑ, ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΑ, ΖΕΥΓΟΛΑΤΕΙΟ

Δ.Ε. Μαντινείας – Τ.Κ. ΣΙΜΙΑΔΕΣ-ΚΑΨΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, ΚΑΨΑ, ΝΕΣΤΑΝΗ, ΛΟΥΚΑ, ΛΟΥΚΑ-ΝΕΣΤΑΝΗ

Δ.Ε. Λεβιδίου – Τ.Κ. ΔΑΡΑ, ΚΑΝΔΗΛΑ\

Δ.Ε. Τρίπολης – Τ.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΕΛΑΓΟΣ

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου, μιας και έχουν αξιοποιήσει τον ΦιλόΔημο σε εξαιρετικό βαθμό, έχοντας εξασφαλίσει ήδη χρηματοδοτήσεις ύψους 14.347.000,00 Ευρώ μόλις σε επτά μήνες. Δηλαδή, κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ το μήνα!!! Και όχι δεν τελειώσαμε εδώ, οι Δήμοι της Αρκαδίας έχουν και άλλα ευχάριστα νέα να περιμένουν άμεσα".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.