Πολιτικη

Έρχονται και επίσημα οι εκλογές

Με κατεπείγουσα επιστολή προς τα κόμματα, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ζητά από τα πολιτικά κόμματα του ορισμού εκπροσώπου στη Διακομματική Επιτροπή των Βουλευτικών εκλογών έτους 2019.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του, σημειώνει:

"Η συγκρότηση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, διέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 3023/2002 «Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το κράτος.

Έσοδα και δαπάνες, προβολή, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών» (Α΄146), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 15 του ν. 4255/2014 "Εκλογή μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλες διατάξεις" (Α΄ 89).

Με βάση τα προαναφερθέντα και δεδομένου ότι κατά το έτος 2019 λήγει η βουλευτική περίοδος παρακαλείσθε, προκειμένου να συγκροτηθεί η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών, να ορίσετε άμεσα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (και εναλλακτικά στα FAX 2131361140 ή 2131361129), τον εκπρόσωπό σας με τον αναπληρωτή του, που θα μετέχουν ως μέλη στη σύνθεση της Επιτροπής.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 28 του προαναφερθέντος νόμου, πως ισχύει, αν ένα ή περισσότερα κόμματα ή συνδυασμοί κομμάτων δεν υποδείξουν τον εκπρόσωπό τους εντός δύο ημερών από τη λήψη του σχετικού ερωτήματος, η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών μπορεί να συγκροτηθεί ή να συμπληρωθεί χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπου τους."

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.