Πολιτικη

"H μυθική Πελοπόννησος του κ. Τατούλη εξελίσσεται σε εφιάλτη" (video)

Περιοδεία πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/2) ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας στην ορεινή Κορινθία.

Επισκέφτηκε το σημείο που έχει υποστεί καθίζηση ο δρόμος προς Δάφνη και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε ότι η μυθική Πελοπόννησος του κ. Τατούλη εξελίσσεται σε εφιάλτη για τους κατοίκους της. Κατήγγειλε την Περιφερειακή Αρχή,  ότι σπαταλάει εκατομμύρια ευρώ σε έργα βιτρίνας και ρουσφετιών ενόψει των εκλογών και όχι σε έργα ουσίας όπως αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής, αντιπυρικής προστασίας και αντιδιαβρωτικής θωράκισης. Το αγροτικό κι επαρχιακό δίκτυο της Πελοποννήσου είναι κατεστραμμένο χωρίς κανένας να ασχολείται με αυτό. Οι κακοτεχνίες και οι αστοχίες στα έργα διαδέχονται η μια την άλλη χωρίς να  υπάρχει απόδοση ευθυνών. 

Επισκέφτηκε επίσης τη χωματερή που δημιούργησαν  παράνομα προς το  Σωληνάρι και ζήτησε από τον κ. Τατούλη να πει στο λαό της Πελοποννήσου την αλήθεια γι’ αυτό το έγκλημα που έκαναν στη περιοχή. Κατήγγειλε τους Περιφερειακούς Συμβούλους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν να πάρει τα υλικά η Ολυμπία οδός για να φτιάξει το δρόμο και στη συνέχεια για αποκατάσταση του χώρου επέτρεψαν με σιωπηλή ανοχή να καλυφθεί ο λάκκος που δημιουργήθηκε με χιλιάδες τόνους σκουπιδιών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η οικολογική βόμβα που θα μολύνει την ευρύτερη περιοχή για δεκάδες χρόνια. Ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων και την απόδοση ευθυνών ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να λογοδοτήσουν. 

Επίσης τόνισε ότι ο λαός πρέπει  να έχει όλα αυτά και όχι μόνο ως κριτήριο και να  στηρίξει το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις σε Δήμους, Περιφέρεια, Βουλή κι Ευρωβουλή.        

 

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.