Πολιτικη

Έκρηξη Οδυσσέα, μύδροι κατά Δούρου!

O βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολίασε τη  σύγκρουση Δούρου - Γεννηματά για την τραγωδία στο Μάτι και συγκεκριμένα τα λεγόμενα της Περιφερειάρχη Αττικής.

Την παραίτηση της Ρένας Δούρου ζήτησε η Φώφη Γεννηματά, μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν για τις ευθύνες σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, λέγοντας ότι απέτυχε να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. 

Φυσικά ήρθε σύντομα και η απάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, λέγοντας "Ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στην πολιτική λόγω του ονόματος του πατέρα της".

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πήρε τη σκυτάλη και έγραψε στο twitter:

"Μιλάμε για ξεδιάντροπα άτομα. Να ενημερώσω ότι η Φώφη έχασε τον πατέρα της 15 χρόνια πριν ασχοληθεί με την πολιτική και τη μητέρα της από καρκίνο! Δεν ξεχνάμε τους 100 νεκρούς! Ακόμη και μια ευκαιρία να δουν οι πολίτες το πραγματικό σας πρόσωπο!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.