Πολιτικη

Τζιούμης: Η Τρίπολη είναι εκτός του χάρτη των Αποκριών! (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 στα τοπικά ΜΜΕ ο επικεφαλής της Παράταξης "Τρίπολη αύριο" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. 

O κ. Τζιούμης έθιξε το πρόβλημα που προέκυψε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης σχετικά με κλειστό εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Επίσης, αναφέρθηκε στον πλειστηριασμό εγγράφου μεγάλης ιστορικής σημασίας για την πόλη, την ΚΕΔΗΤ, δυο επιστολές (Φιλοζωικού και ιδιοκτήτη οικοπέδου στον Άγιο Βλάση)  για τις οποίες ανέφερε πως θα πρέπει να ενημερωθεί το Δ.Σ.

Ο κ. Τζιούμης έκανε ειδική αναφορά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως:

- Δεν μπορείς να προγραμματίσεις εκδηλώσεις 2 μέρες πριν, η Τρίπολη είναι απούσα από τον χάρτη των Αποκριών. Οι άλλοι δήμοι φέρνουν κόσμο.

- Οι εποχές είναι δύσκολες. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε ποσά όπως τα 3.000€ για σερβίρισμα στην Αγ. Τριάδα, ενώ συνάνθρωποί μας δουλεύουν όλο τον μήνα για 300 και 400 ευρώ.

- Πολλά συγχαρητήρια στους συλλόγους ανιδιοτελώς και εθελοντικά κάνοντας εκδηλώσεις στην πόλη.

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη, στο βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.