Πολιτικη

winamp wmp real qt

Συλλυπητήριο μήνυμα Τατούλη για τον Νικόλαο Μουτσόπουλο

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη, για το χαμό του Νικόλαου Μουτσόπουλου...

"Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια μιας κορυφαίας προσωπικότητας των γραμμάτων και των επιστημών, του Νικολάου Μουτσόπουλου. 

Υπήρξε Αρκάς στην καταγωγή και στη συνείδηση, διέπρεψε στον ακαδημαϊκό και επιστημονικό χώρο με σπουδαίες σπουδές, έρευνες και δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διακρίθηκε για το ευρύ και ανήσυχο πνεύμα του, για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, το πολυσχιδές έργο του και σίγουρα αποτελεί λαμπρό πρότυπο ανθρώπου που έχει αναδείξει η Ελλάδα. Αποτελεί αναμφίβολα μέλος της ομάδας των ανθρώπων που "ψήλωσαν" την Ελλάδα και αυτό το έκανε με σκληρή δουλειά, συνέπεια, αφοσίωση, αυταπάρνηση, ταπεινότητα και άδολη αγάπη για την πατρίδα.   

Εύχομαι η παρακαταθήκη του, το σπουδαίο έργο που αφήνει, να αποτελεί εσαεί κίνητρο και αντικείμενο έρευνας από τη νέα γενιά. 

Η μακρόχρονη γνωριμία μας υπήρξε ιδιαίτερη τιμή για εμένα. 

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του".

Πέτρος Τατούλης 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.