Πολιτικη

"Φουλ της Ντάμας" στην "πρώτη" του Χ. Λαμπρόπουλου (photos)

Εναρκτήρια προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Αρκαδίας, κ. Λαμπρόπουλου, Τρίπολη, 17 Μαρτίου 2019

 

"Αφιερωμένη" στις γυναίκες ήταν η πρώτη, ουσιαστικά, δημόσια εκδήλωση του κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές με την παράταξη "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" του κ. Παναγιώτη Νίκα.

 

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού κέντρου εστίασης της Τρίπολης, η οποία γέμισε αποκλειστικά, σχεδόν, από γυναίκες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δηλώσουν "υποστήριξη" στην υποψηφιότητα του κ. Λαμπρόπουλου.

 

Παρόντες ήταν ο κ. Παναγιώτης Νίκας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο κ. Κώστας Βλάσης, Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., ενώ επίτιμη προσκεκλημένη και βασική ομιλήτρια ήταν η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος κ. Λίνα Κλείτου.

 

Χαιρετισμό απέστειλαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., κ. Κωστής Χατζηδάκης αλλά και ο πρώην Βουλευτής Αρκαδίας και Υπουργός, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 

Λαμπρόπουλος: Βασικό πρόταγμα της Περιφέρειας η επιστροφή των νέων στον τόπο τους

 

 

Κατά την ομιλία του, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος εστίασε, μεταξύ άλλων, στο νευραλγικής σημασίας ρόλο της γυναίκας εντός του κοινωνικού συνόλου και δεσμεύτηκε πως η Περιφερειακή Αρχή υπό τον κ. Νίκα-του οποίου έπλεξε το εγκώμιο- θα διασφαλίσει την απόλυτη διαφάνεια όσον αφορά τις οικονομικές διαδικασίες που σχετίζονται με τον β' βαθμό της αυτοδιοίκησης.

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Επιστροφή στις ελληνικές αξίες που τώρα ισοπεδώνονται

 

Η βασική ομιλήτρια και υποψήφια Ευρωβουλευτής, κ. Ασημακοπούλου, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι Ευρωεκλογές θα είναι η "πρώτη εθνική κάλπη"-εφόσον δεν προηγηθούν ή δεν διεξαχθούν ταυτόχρονα οι Βουλευτικές Εκλογές- και, συνεπώς, αποκτούν "δημοψηφισματικό" χαρακτήρα για τους πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στη σημερινή Κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως έχει "στοχοποιήσει" με "λυσσαλέο τρόπο" την ελληνική, μεσαία αστική τάξη.

 

Οι κύριοι Νίκας και Βλάσης, από την πλευρά τους, στις ιδιαιτέρως σύντομες ομιλίες τους, αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται "πόρτα-πόρτα" για την επικράτηση στις Περιφερειακές Εκλογές, με στόχο την αναβάθμιση της Πελοποννήσου και την έξοδό της από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει εδώ και χρόνια.

Ο κ. Βλάσης έκανε, μάλιστα, ειδική μνεία στην πρόσφατη "δεξίωση που παρέθεσε ο κ. Τσίπρας στους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του κόμματός του στο Μέγαρο Μαξίμου", μια ενέργεια που, σύμφωνα με τον Βουλευτή της Ν.Δ., είναι ενδεικτική της "αναλγησίας" που διέπει τη σημερινή Κυβέρνηση, καθώς δεν διστάζει να σπαταλά, κατά τέτοιο τρόπο, τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.