Πολιτικη

Νέος υποψήφιος στην παράταξη Σμυρνιώτη

Νέο υποψήφιο ανακοίνωσε η παράταξη "Νέα Τρίπολη" με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου: 

"Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε έναν νέο συμπατριώτη μας, απόφοιτο του δικού μας Πανεπιστημίου, στο ψηφοδέλτιό μας των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Μαΐου.

Ο Βαγγέλης Χαμπηλομάτης είναι 24 χρονών. 

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών. 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάσθηκε στο χώρο της εστίασης σε πολλά καταστήματα της πόλης.  

Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη "Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων", με κατεύθυνση τη "Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών" (MBA). 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, κάνει την πρακτική του άσκηση, στην Τρίπολη, στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε 4 χρονιές στο Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών και μάλιστα για 1 χρόνο ήταν Πρόεδρός του. Επίσης ήταν για 2 χρόνια υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και 1 χρόνο υπεύθυνος πόλης της παράταξης της Δ.Α.Π.- Ν.Δ.Φ.Κ..

Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου και προσδοκούμε – με τη πραγματική γνώση των προβλημάτων της Γενιάς σου αλλά και της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας - να συμβάλεις αποφασιστικά στη δρομολόγηση λύσεων που θα πάνε το Δήμο Τρίπολης ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.