Πολιτικη

Τατούλης: "Δε ζητήσαμε από κανένα στήριξη"

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 και την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να μην στηρίξει τη Νέα Πελοπόννησο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

"Ούτε το 2010, ούτε το 2014, ούτε το 2019 ζητήσαμε τη στήριξη κάποιου κόμματος.

Όταν μας δόθηκε ήταν γιατί το 2010 αξιολογήθηκε η πολιτική μας πρωτοβουλία να συνθέσουμε πολιτικές δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, και το 2014 γιατί αναγνωρίστηκε το μεγάλο μας έργο, όπως μάλιστα είχε δηλώσει δημόσια ο τότε Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το 2019 τα πολιτικά κόμματα έκαναν τις δικές τους επιλογές, όπως φυσικά έχουν κάθε τέτοιο δικαίωμα. Δε ζητήσαμε από κανένα στήριξη και είμαι ξεκάθαρος ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αποτέλεσμα ανάμειξης του κ. Σαμαρά, αλλά επιλογή της ηγεσίας του κόμματος και της ομάδας του". 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.