Πολιτικη

O Υφυπουργός Οικονομίας στην Τρίπολη (photos)

Hμερίδα ενημέρωσης του Υπουργείου Οικονομίας στην Τρίπολη για έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 

 

Στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης έλαβε χώρα την 21η Μαρτίου 2019 ημερίδα που απευθυνόταν, κυρίως, σε υπηρεσιακούς παράγοντες και αιρετούς.

 

Στη διοργάνωση ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Γιαννακίδης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Παυλής, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Στρατηγάκος και ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου των Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς.

Κατά την ομιλία του, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέπτυξε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους έχει κινηθεί η σημερινή Κυβέρνηση, όσον αφορά την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ, τονίζοντας  "έχει αποδείξει πως γνώμονάς της είναι η συνεργασία προς όφελος του λαού, χωρίς κομματικά κριτήρια".

Επιπρόσθετα, ο κ. Γιαννακίδης ανέφερε πως έχει ήδη αρχίσει η διαπραγμάτευση για την κατανομή των πόρων της επόμενης προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ, μια επίπονη και σκληρή διαδικασία, λόγω του ανταγωνισμού μεταξύ των χωρών αλλά και τις μειώσεις που υφίστανται στα διαθέσιμα κονδύλια-εν μέρει λόγω και της επερχόμενης εξόδου της Αγγλίας από την Ε.Ε. (Brexit).

Σύντομες τοποθετήσεις έκαναν και οι κ. Τατούλης και Παυλής, πριν ξεκινήσει η καθαυτό ενημέρωση των υπηρεσιακών παραγόντων και αιρετών από τους εκπροσώπους του Υπουργείου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.