Πολιτικη

Η Τρίπολη διαθέτει πλέον Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων! (video)

H Τρίπολη είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που αναλαμβάνει την λειτουργία Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. 

Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή και τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς κ. Παπαϊωάννου ανακοίνωσαν στα τοπικά ΜΜΕ πως o Δήμος Τρίπολης θα βάλει σε εφαρμογή την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. 

Πάνω από 6.500.000 εκατομμύρια νέοι χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη κάρτα. Η Ευρωπαϊκή κάρτα νέων προσφέρει πολλές δυνατότητες καθώς και πολύ χαμηλές τιμές για διάφορες υπηρεσίες.

Οι νέοι ηλικίας 13-30 ετών μπορούν να την αποκτήσουν κάνοντας ηλεκτρονική αίτηση στο europeanyouthcard.gr με ετήσιο κόστος 10 ευρώ, ενώ για τα ΑμεΑ μόνο με 2 ευρώ.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα ώστε να διαφημιστεί η Τρίπολη.

Θα πραγματοποιηθεί και ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας έτσι ώστε οι επιχειρηματίες να ενημερωθούν για το πως μπορούν να συμμετέχουν. 

Οι συνεντευξιαζόμενοι κάλεσαν και τους υπόλοιπους Δήμους να μιμηθούν τις κινήσεις τους. 

Περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στο βίντεο που ακολουθεί... 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.