Πολιτικη

winamp wmp real qt

Γόντικας για ΠαΠελ: "Ακύρωση σχεδίων Κυβέρνησης"

O επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικάς, αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για την συγχώνευση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Νίκου Γόντικα

"Η Κυβέρνηση κατέθεσε το νομοσχέδιο για την συγχώνευση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με τμήματα του ΤΕΙ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας επιβεβαιώνοντας τις αγωνίες των φοιτητών και των οικογενειών τους για το μέλλον των σπουδών τους. 

Μακριά από τις λογικές που βλέπουν τους φοιτητές και τις οικογένειές τους σαν "πορτοφόλια", ο λαός της Πελοποννήσου μαζί με τους φοιτητές και τους καθηγητές πρέπει να διεκδικήσουν την ακύρωση των σχεδίων της Κυβέρνησης. Να παλέψουν για πραγματική αναβάθμιση με αύξηση της χρηματοδότησης, με εξασφάλιση δωρεάν σίτισης και στέγασης, σύγχρονων υποδομών και επαρκούς προσωπικού, για πτυχία που θα προσφέρουν ολοκληρωμένη γνώση στο κάθε αντικείμενο, για αξιοπρεπείς όρους δουλειάς και ζωής των αποφοίτων."

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.