Πολιτικη

Τζιούμης: "Tροποποιήση σχεδίου για τη συγχώνευση του ΠαΠελ"

"Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, για να τροποποιηθεί αυτό το σχέδιο", τόνισε μέσω ανακοίνωσης ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης, σχετικά με το σχέδιο νόμου που αφορά στη συγχόνευση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΤΕΙ Καλαμάτας.

Aκολουθεί η ανακοίνωση του κ. Τζιούμη: 

"Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το  σχέδιο νόμου που αφορά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που προέρχεται από την συγχώνευση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το ΤΕΙ Καλαμάτας.

Δυστυχώς, με βάση αυτό το σχέδιο υπάρχει σοβαρή υποβάθμιση της Τρίπολης, η οποία είναι και η έδρα του Πανεπιστημίου, σε σχέση με τις σχολές και τα τμήματα που έχουν έδρα την πόλη μας.

Tο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση της επιτροπής των πανεπιστημιακών,  η οποία μας έδινε Κτηνιατρική σχολή, Πολυτεχνικές σχολές κλπ.

Δεν είναι η ώρα της αναζήτηση ευθυνών, γιατί υπάρχουν ευθύνες, γιατί δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτά που προέβλεπε η απόφαση της επιτροπής.

Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης όλων για να τροποποιηθεί αυτό το σχέδιο.

Οι βουλευτές μας, το Δημοτικό συμβούλιο, όλοι οι φορείς του Νομού να κινητοποιηθούμε άμεσα για να ανατρέψουμε το συγκεκριμένο σχέδιο."

 

 

Κώστας Τζιούμης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.