Πολιτικη

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ΠαΠελ ζητά Βόσνος

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος ζήτησε μέσω επιστολής να συζητηθεί το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (9/4).

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, για την έκτακτη συζήτηση στο ΔΣ με θέμα σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Βόσνο.

Ειδικότερα στην επιστολή ζητείται:

1) Να κληθούν  να παραστούν όλοι οι φορείς (Πανεπιστήμιο, Επιμελητήριο κλπ) για την εγκυρότερη ενημέρωση και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση

και

2) Άμεση λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων για να εμποδίσουμε , ακόμα μια φορά, την απαξίωση και υποβάθμιση που επιχειρείται, ακόμα μια φορά στην πόλη μας , πρωτεύουσα την Περιφέρειας Πελοποννήσου .

"ΠΡΟΣ: 

1. κ. Κακλαμάνο Αναστάσιο Πρόεδρο του Δ.Σ. Τρίπολης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.Γραφείο Δημάρχου

2.Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

ΘΕΜΑ:  Εκτακτη συζήτηση στο Δ.Σ. Δήμου Τρίπολης, με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Κύριοι

Μετά την ανακοίνωση, ότι αύριο Δευτέρα 8-Απριλίου-2019, το Υπουργείο Παιδείας,  προτίθεται να καταθέσει στην Βουλή, νομοσχέδιο, που έχει αναστατώσει την Πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστήμιο  Πελοποννήσου,  όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, υποβιβάζοντας το Πανεπιστήμιό μας, κρίνουμε απαραίτητο, το Δημοτικό Συμβούλιο, να συζητήσει εκτάκτως , το θέμα που αφορά τις παραπάνω εξελίξεις,προκειμένου, ο Δήμος Τρίπολης να αναλάβει ΑΜΕΣΑ τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και δράσεις εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του και προγραμματίζοντας τις αναγκαίες δυναμικές αντιδράσεις, εφόσον το Υπουργείο επιμένει σε αυτές τις αυθαίρετες και για άλλη μια φορά, άδικες αποφάσεις για την πόλη μας.

Αλλωστε για μας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, είναι ένας από τους δύο πυλώνες ανάπτυξης του Δήμου, μαζί με την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Για την καλύτερη ενημέρωση και ενεργοποίηση θεωρούμε ότι θα πρέπει να κληθούν στο Δ.Σ., εκτός από τους εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας (κοσμήτορας κλπ), να συμμετέχουν επίσης οι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων (επιμελητήριο Αρκαδίας, ΟΕΒΑ κλπ) εκπρόσωποι και μέλη πολιτιστικών και πνευματικών φορέων.

Με την πεποίθηση ότι θα αντιδράσουμε έγκαιρα και ελπίζω αποτελεσματικά, παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με ιδιαίτερη τιμή.

Δημήτρης Βόσνος"

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.