Πολιτικη

Τζιούμης: Θέλουμε την Τρίπολη ψηλά!

"Η υστέρηση και καθυστέρηση της Τρίπολης είναι ορατή και χειροπιαστή."

Απογοήτευση και Ελπίδα

Η υστέρηση και καθυστέρηση της Τρίπολης είναι ορατή και χειροπιαστή. Τη στιγμή που γειτονικές πόλεις κάνουν άλματα προόδου και ανάπτυξης, ο δικός μας Δήμος ταλανίζεται από σκάνδαλα( ΚΕΔΗΤ), από … λακκούβες και δυστυχή αδέσποτα, από ανυπαρξία καινοτόμου και δημιουργικού πνεύματος. Θλιβερή η εικόνα των παιδικών χαρών, του Ματζούνειου, της βίλας Τουρκοβασίλη, άλλων δημόσιων χώρων και κτηρίων. Ούτε ένα τ.μ. νέου πράσινου, ούτε «βήμα» στο κυκλοφοριακό, στην άμεση εξυπηρέτηση του δημότη, στην ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, της πολιτιστικής ζωής.

Στασιμότητα, αποτελμάτωση, ΠΑΡΑΚΜΗ. Μια πενταετία κυριολεκτικά χαμένη για την πόλη. Τι αφήνει πίσω της;

Η Παράταξή μας- με στελέχη κοινωνικά καταξιωμένα και στον χώρο τους επιτυχημένα- έχει το πρόγραμμα και τις δυνατότητες για αλλαγή σελίδας και πορείας. Από την παρακμή στην ανάπτυξη, από την αδράνεια στη δημιουργία, από τις ξεπερασμένες πρακτικές στις σύγχρονες αντιλήψεις.

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε. Εμπιστευθείτε μας, ελάτε μαζί μας, δώστε μας τη δύναμη για να περάσουμε από το «παλιό» στο «καινούργιο». 

Θέλουμε την Τρίπολη ψηλά.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.