Πολιτικη

Σφοδρή επίθεση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης στον Υπουργό Παιδείας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, 9 Απριλίου 2019.

Τα κυριότερα σημεία των τοποθετήσεων των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων της Τρίπολης, που διεκδικούν τη θέση του Δημάρχου στις εκλογές της 26ης Μαιου.

Ζητούμενο η αντίδραση της τοπικής ηγεσίας και κοινωνίας απέναντι στο σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σμυρνιώτης: Να μάθει ιστορία ο κ. Γαβρόγλου

Αυτό το ίδρυμα που θέλει να κατακερματίσει, είναι συνέχεια ιδρυμάτων που έχουν διευθύνει κορυφες της Ελληνικής διανόησης. Τι πάει να γίνει τώρα; Να το κολλήσουμε με αποτυχημένα, συγκεκριμένα ΤΕΙ που δεν τα ήθελαν άλλα ΑΕΙ. Δεν θέλω να βάλω " κομματικά" κριτήρια, αλλά κανείς Αρκάς δεν μπορεί να πανηγυρίζει σήμερα!

Τζιούμης: Εμπαιγμός από τον Υπουργό προς πάντες!

Δυστυχώς, ερχόμαστε σήμερα στην πραγματικότητα που προσπαθεί να μας επιβληθεί. Ο αρμόδιος Υπουργός εμπαίζεθ την ακαδημαική κοινότητα της Πελοποννήσου. Ο ίδιος όρισε μια επιτροπή η οποία πήρε μια ομόφωνη απόφασση και ο ίδιος την " έγραψε" στα παλιά του τα παπούτσια. Άμεση αντίδραση τώρα για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο

Τσιαμούλος: Η Δημοτική Αρχή έπρεπε να είχε αντιδράσει

Έχουμε σημαντικό πρόβλημα στη διοίκηση του Δήμου. Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις. Δεν ζητάμε ραντεβού, οργανωνόμαστε και πάμε αύριο στο Υπουργείο.

Βόσνος: Να κατεβάσει ρολά η Τρίπολη αύριο

Αμφισβητείται ξεδιάντροπα ο ρόλος και η ύπαρξη του Πανεπιστημίου. Η Τρίπολη υφίσταται τη μεγαλύτερη απαξίωση. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιους να παίζουν με το μέλλον της.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.