Πολιτικη

Σφοδρή "επίθεση" Βλάση στον Υπουργό Παιδείας

"Δεν μπορεί ο κ. Γαβρόγλου ν' αντιμετωπίζει τους Αρκάδες σαν πολίτες β' κατηγορίας" δήλωσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, κ. Κώστα Βλάσης

Ειδικότερα, τα "πυρά" του προς τον Υπουργό Παιδείας εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης, 10ης Απριλίου 2019, από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης και την εκπομπή "Πρώτη είδηση", ο Βουλευτής Αρκαδίας, κ. Βλάσης.

Παρότι η συζήτηση στρεφόταν γύρω από την υπόθεση της Novartis, ο κ. Βλάσης δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στο ζήτημα που έχει προκύψει με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, κατηγορώντας τον Υπουργό Παιδείας και εκφράζοντας την αντίθεσή του απέναντι στις αλλαγές που μεθοδεύονται.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε από τον κ. Γαβρόγλου να βγάλει από το μυαλό του τα περίεργα "πυροτεχνήματα" περί μεταφοράς τμημάτων από την Τρίπολη σε άλλες πόλεις και να πάψει επιτέλους ν' αντιμετωπίζει τους Αρκάδες ως πολίτες β' κατηγορίας.

Όπως τόνισε ο κ. Βλάσης, τα μικροπολιτικά "παιχνίδια" του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Παιδείας υποβαθμίζουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.