Πολιτικη

Αβραμόπουλος: Η Αρκαδία είναι ένα εμβληματικό "brandname" (video, photos)

Ανεπίσημη επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Τρίπολη την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019.

Μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Ευρωπαίος Επίτροπος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της ιδιαίτερής του πατρίδας, της Αρκαδίας, προκειμένου να συμμετάσχει σε συζήτηση με το διοικητικό συμβούλιο του παραπάνω φορέα.

Αντικείμενο της συζήτησης η ανάγκη για τη δημιουργία ενός επικαιροποιημένου αναπτυξιακού σχεδιασμού για το Νομό, με βασικό άξονα αλλά και στόχο το λεγόμενο "rebranding"της Αρκαδίας.

O "επαναπροσδιορισμός" ή η "παρουσίαση  με νέα ταυτότητα" της περιοχής κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να υπάρξει αύξηση της επισκεψιμότητάς της αλλά και καλύτερη προώθηση των τοπικών προϊόντων, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και συνεργασιών.

Μάλιστα, ο κ. Αβραμόπουλος- ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από το Ελληνικό Αρκαδίας το οποίο και επισκέπτεται συχνά, τόνισε πως παρατηρεί μια φθίνουσα πορεία σε πολλές περιφέρειες της Αρκαδίας και μια "ερημοποίηση" η οποία θα πρέπει να αναστραφεί πολύ γρήγορα.

Σε σύντομη δε δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ, ο Αρκάς πολιτικός δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννη Τρουπή, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να τον προσκαλέσει.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε πως αποτελεί τιμή για το Επιμελητήριο η παρουσία του κ. Αβραμόπουλου, του οποίου η πολύτιμη εμπειρία στα τεκταινόμενα της Ε.Ε. και όχι μόνο, είναι απαραίτητη αρωγή προκειμένου να προχωρήσει μπροστά η περιοχή.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.