Πολιτικη

winamp wmp real qt

Γόντικας για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Δήλωση του Νίκου Γόντικα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Γόντικα:

"Η Πανσπουδαστική ΚΣ καταγράφει πανελλαδικά αλλά και στην Πελοπόννησο τη μεγαλύτερη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ με την συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές να αυξάνεται σημαντικά. Αναδεικνύεται και φέτος 2η δύναμη πανελλαδικά.  

Όπως φάνηκε από τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών αλλά και από το αποτέλεσμα των εκλογών, χιλιάδες φοιτητές γύρισαν την πλάτη στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του κ. Τσίπρα, όπως και στις πολυδιαφημισμένες μεταρρυθμίσεις στην ανώτατη εκπαίδευση.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι πως και στα ιδρύματα της Πελοποννήσου δυναμώνει μέσα στους φοιτητές ένα ριζοσπαστικό ρεύμα που οργανώνεται, δε σκύβει το κεφάλι, βλέπει τη ζωή του με αισιοδοξία και παλεύει. Αυτό το σημαντικό βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές πρέπει να επιστεγαστεί στις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού."

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.