Πολιτικη

Βλάσης: Όποιος ψηφίζει Τατούλη στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κριτική άσκησε στον επερχόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξή του. 

Τη θέση της Νέας Δημοκρατίας, ότι "όποιος ψηφίζει Πέτρο Τατούλη στηρίζει την κυβέρνηση και επιθυμεί την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία", εξέφρασε από την Καλαμάτα ο Βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Best.

Ο κ. Βλάσης άσκησε σκληρή κριτική στον απερχόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, καθώς όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της θητείας του η Αρκαδία αλλά και ολόκληρη η περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είδαν να γίνεται ούτε ένα αναπτυξιακό έργο. Επιπλέον ο κ. Βλάσης έθεσε και ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: "Πόσο ηθικό είναι ενδεχομένως και πάνω από το 50% των έργων της Περιφέρειας να εκτελούνται από συγγενείς του απερχόμενου Περιφερειάρχη;".

Όπως δήλωσε ο κ. Βλάσης η ΝΔ δεν μπορεί να στηρίξει έναν άνθρωπο που εκτός όλων των άλλων, έχει επανειλλημένως μιλήσει απαξιωτικά για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και τους Βουλευτές ΝΔ όλης της Περιφέρειας.

Στον αντίποδα ο κ. Βλάσης εξέφρασε την ξεκάθαρη στήριξη του ιδίου, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενός ανθρώπου ηθικού και έντιμου, που συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον επιτυχημένων αυτοδιοικητικών και μπορεί να προσφέρει πολλά στην περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της πολύτιμης εμπειρίας του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.