Πολιτικη

Τζιούμης σε Τσιαμούλο: "Άλλοι έκαναν και κάνουν υπόγειες συμφωνίες"

Το Σάββατο (20/4) πραγματοποίησε ομιλία ο Νίκος Τσιαμούλος με αφορμή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής του. Ο Κώστα Τζιούμης με ανακοίνωσή του δίνει απαντήσεις σε όσα είπε ο κ. Τσιαμούλος στην ομιλία του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψήφιου Δήμαρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη: 

"Στη χθεσινή του ομιλία ο κ. Τσιαμούλος αναφέρθηκε εκτεταμένα σε εμένα,καταλαβαίνουμε βέβαια όλοι το λόγο, (να σου θυμίσω κ. Τσιαμούλο ότι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές είναι και ο κ. Σμυρνιώτης, γιατί μάλλον το ξέχασες και δεν αναφέρθηκες καθόλου χθες στην ομιλία σου), και στη θέση της παράταξής μας στις εκλογές του 2014.

Θα αναφερθώ άλλη μία φορά στην τότε απόφασή μας.

Εμείς, όπως άλλωστε και εσύ κ. Τσιαμούλο, με τον αρχηγό σου και συνεργάτη σου τότε ,τον κ Παυλή, για τέσσερα χρόνια,(2010-2014),κάναμε κριτική στον κ. Σμυρνιώτη, γιατί ήταν ανεπαρκής ως δήμαρχος .

Αυτό ακριβώς είπαμε και την Κυριακή το βράδυ μετά τις εκλογές.

Συνεπείς και σταθεροί σε αυτά που λέγαμε τέσσερα χρόνια είπαμε ότι δεν ψηφίζουμε Σμυρνιώτη γιατί δεν ήταν καλός δήμαρχος.

Καθαρά, με ανοικτά χαρτιά πάνω στο τραπέζι, χωρίς υπόγειες συμφωνίες.

Άλλοι, πιθανόν, έκαναν τότε και τώρα υπόγειες συμφωνίες. Μας κατηγόρησες επίσης ότι κάνουμε  ψεύτικες δημοσκοπήσεις.

Επισημαίνω ότι παντού και πάντοτε,  αυτοί που δεν τους αρέσουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων λένε ότι είναι πλαστές.

Εμείς λοιπόν, κ Τσιαμούλο, κάναμε μία δημοσκόπηση, με μία από τις πιο γνωστές κι έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων της χώρας μας, την εταιρεία RASS, και δημόσια ανακοινώσαμε τα αποτελέσματά της, με την υπογραφή της εταιρείας.

Δεν βγήκαμε να κάνουμε διαρροές, ότι μας δείχνει έτσι ή αλλιώς η δημοσκόπηση. Έχουν γίνει τελευταία κι άλλες δημοσκοπήσεις στο δήμο μας. Ποιος τις έκανε, γιατί δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματά τους, γιατί αφήνουν να κυκλοφορούν φήμες,εικασίες ;

Μήπως ξέρεις κάτι ;

Τώρα εσύ βέβαια,  ισχυρίζεσαι ότι η εταιρεία RASS υπέγραψε ψεύτικα αποτελέσματα, δηλαδή διακινδύνευσε την αξιοπιστία της, για να μας κάνει το χατίρι. Αυτό ας το κρίνουν οι πολίτες.

Εγώ αγαπητοί συμπολίτες  και σε αυτές τις εκλογές θα πορευθώ με ανοικτά χαρτιά, με κόσμιο ύφος, με επιχειρήματα, με θέσεις, με απόψεις,

Δεν θα χρησιμοποιήσω ύβρεις, συκοφαντικές διαρροές, χτυπήματα κάτω από την μέση, υπόγειες διαδρομές , ανώνυμα σχόλια,τακτικές πεζοδρομίου κλπ.

Όχι γιατί έχω κάτι να φοβηθώ αλλά γιατί αυτό μου επιβάλλει η προσωπική μου διαδρομή, το ήθος μου ,ο πολιτικός μου πολιτισμός.

Αυτό είναι το νέο, το καινούργιο, αυτό απαιτούν οι πολίτες και αυτό θα επιβάλλουν με την ψήφο τους. Δεν ανέχονται πλέον ξεπερασμένες τακτικές του παρελθόντος."

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.