Πολιτικη

Επίθεση Γόντικα σε Τατούλη

Σχόλιο του Ν. Γόντικα για την τοποθέτηση του κ. Τατούλη στην εκπομπή "Εδώ Πελοπόννησος" του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ Αργολίδας, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

"Η τοποθέτηση του απερχομένου Περιφερειάρχη ότι κατάφερε να συνεργαστεί και να ενώσει δυνάμεις από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους που έδειξε το δρόμο σε όλη τη χώρα και υιοθετήθηκε και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, επιβεβαιώνει αυτό που τόσα χρονιά λέμε ότι είναι όλοι μαζί, γιατί συμφωνούν με την εφαρμοζόμενη κεντρική πολιτική η οποία εξυπηρετεί λίγους και φέρνει βάσανα στους πολλούς.

Η «αντιπαράθεσή» τους και ειδικά τώρα, προεκλογικά είναι κάλπικη, μετά τις εκλογές πάλι μαζί θα πορευτούν στο αντιλαϊκό τους έργο. 

Καλούμε τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου να βγάλουν άλλο ένα συμπέρασμα και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, που είναι η μόνη δύναμη που αποκάλυπτε αυτή την αντιλαϊκή συνεργασία τους,  που δεν μπήκε σε συνδιαλλαγές, που δεν μπορούν να μας βάλουν στο χέρι".

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.