Πολιτικη

Ο Βλάσης εκνεύρισε τον Υπουργό Παιδείας..

Δυο φορές διέκοψε τον Βουλευτή Αρκαδίας ο κ. Γαβρόγλου, κατά την ομιλία του πρώτου στη Βουλή στις 22 Απριλίου 2019

 

Ο κ. Βλάσης τοποθετήθηκε πλήρως αρνητικά απέναντι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου για την αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού τομέα, χαρακτηρίζοντάς το, μεταξύ άλλων, "ακαδημαϊκό πραξικόπημα".

 

Όπως ήταν επόμενο, ο Βουλευτής Αρκαδίας έκανε εκτενή αναφορά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την Τρίπολη, κατηγορώντας την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου γι' αυταρχική συμπεριφορά και παντελή έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στη Σύγκλητο και τους φοιτητές.

 

Ουσιαστικά, ο κ. Βλάσης ζήτησε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα και οι ανάγκες τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας, μεγάλο μέρος των οποίων αντιτίθεται στο νομοσχέδιο.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Δρίτσας, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ακολούθησε τον κ. Βλάση στη σειρά των ομιλητών, ανέφερε πως η ομιλία του τελευταίου ήταν μια "ξεπατικωσούρα" και δεν εμπεριείχε κανένα "στοχασμό" αλλά μόνο "τσιτάτα τηλεοπτικών παραθύρων"..

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.