Πολιτικη

"Η δολοφονία χαρακτήρα πέφτει στο κενό και η Πελ/σος συνεχίζει μπροστά"

"Αποδέχθηκε την ήττα του ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας και επιδιώκει να αποφύγει την ολιστική του συντριβή."

Λίγες ημέρες έμειναν για την εκλογική αναμέτρηση και καμία κουβέντα δεν έχει να πει για την Πελοπόννησο. Παρά μόνο φοράει το ψεύτικο κουστούμι του πετυχημένου δημάρχου και το παίζει κομματάρχης ενός πολιτικού χώρου στον οποίο ουδέποτε ανήκε.

Ως "εργολάβος" της λάσπης  προαναγγέλλει δημοσιεύματα σε συγκεκριμένο αθηναϊκό Μέσο, των οποίων ως συντάκτης αποκαλύπτεται πια πασίδηλα ο ίδιος.  Είναι πια συνήθεια παραμονές εκλογών να επιστρατεύεται το συγκεκριμένο Μέσο και με τις ίδιες πάντοτε συκοφαντίες να επιχειρεί την " δολοφονία χαρακτήρα" του Πέτρου Τατούλη. Οι συκοφάντες έχουν ήδη καταδικαστεί από την δικαιοσύνη και οι σκοτεινές τους υποθέσεις βρίσκονται πάλι στο δρόμο για τα δικαστήρια. Όσο για τον απερχόμενο δήμαρχο, η πολιτική του λήθη είναι προ των πυλών. 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: οι συκοφάντες στα δικαστήρια και ο Πέτρος Τατούλης περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο. Ακόμα δεν έχουμε ακούσει ούτε μια προγραμματική δήλωση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου του 2020-2024, αλλά ούτε και για τα σκοτεινά πεπραγμένα του απερχόμενου δημάρχου στην 30ετή πορεία του.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.