Πολιτικη

"Η Αρκαδία πρέπει να αποτελέσει σημαντικό κέντρο εξελίξεων"

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία επισκέφθηκε την Πέμπτη 2 Απριλίου το νομό Αρκαδίας.

«Η Τρίπολη», είπε ο κ. Δέρβος, «μπορεί και πρέπει να αποτελεί όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ουσιαστικά το κέντρο της Πελοποννήσου». 

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «οι πόλεις της περιφέρειας χρειάζονται ικανούς αυτοδιοικητικούς και μια κυβέρνηση αρωγό στην καθημερινότητα των πολιτών για να επέλθει η επιθυμητή ανάπτυξη». 

Νωρίς το πρωί, επισκέφθηκε το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης, και συγκεκριμένα το Διοικητήριο και το Λιγνιτωρυχείο. Εκεί είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς εργαζομένους και διοικητικά στελέχη, και απευθυνόμενος προς αυτούς τόνισε ότι «πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τον διακόπτη  για να έχουμε εμείς ηλεκτρικό ρεύμα όλο το εικοσιτετράωρο». 

Στην συνέχεια μετέβη στην πρωτεύουσα του νομού, την Τρίπολη όπου συνοδευόμενος από τον βουλευτή του νομού Αρκαδίας κ. Κώστα Βλάση, περιηγήθηκε και συνομίλησε με τους πολίτες. 

Παράλληλα, συνάντησε μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΟΔΕ σε γνωστό σημείο του κέντρου και συζήτησε μαζί τους τα θέματα της επικαιρότητας. 

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δέρβος «η Τρίπολη πρέπει και μπορεί να αποτελεί όχι μόνο γεωγραφικά αλλά και ουσιαστικά το κέντρο της Πελοποννήσου». 

Ο κ. Δέρβος πραγματοποίησε συνάντηση και με τον υποψήφιο Δήμαρχο της Τρίπολης, κ. Γιάννη Σμυρνιώτη. 

Στο τέλος της ημέρας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μετέβη στη ΝΟΔΕ Αρκαδίας προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.