Πολιτικη

Ξεκινά η κατασκευή του έργου Τριπόταμα-Παραλογγοί-Καρδαρίτσι

Ξεκινά τις εργασίες η ανάδοχος εταιρία του έργου Τριπόταμα – Παραλογγοί – Καρδαρίτσι, μετά το πράσινο φως που έδωσε στην Περιφέρεια το Ελεγκτικό Συνέδριο.

«Ένας Γολγοθάς για μια ακριτική περιοχή της Αρκαδίας και της Γορτυνίας έφτασε στο τέλος του» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και σημείωσε «αποδείξαμε με το έργο μας την πλήρη συνέπειά μας στις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες και είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε το μεγάλο αυτό έργο εκεί που ανήκει, στους πολίτες της Πελοποννήσου».

«Με την αξιοπιστία μας και τη σκληρή δουλειά μας ξεπεράσαμε πολλά και πολύ δύσκολα προβλήματα» δήλωσε ακόμη ο Πέτρος Τατούλης και ανέφερε ότι αν δεν υπήρχαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, το έργο που είχε ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα είχε ολοκληρωθεί και θα είχε αποδοθεί στους πολίτες. 

«Επιμείναμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε και πάλι τα χρήματα, αλλά και τις υπόλοιπες προϋποθέσεις υλοποίησης του έργου. Αυτή άλλωστε είναι και η επιτυχία στην πολιτική. Να επιμένεις, να μην εγκαταλείπεις και να αποδίδεις στους πολίτες ολοκληρωμένα έργα» δήλωσε ακόμα ο Πέτρος Τατούλης και συνέχισε απευθυνόμενος στους Αρκάδες Γορτύνιους, «όπως ήμασταν πάντα δίπλα και στις μεγαλύτερες πόλεις και στα μικρότερά μας χωριά έτσι θα πορευτούμε και στην επόμενη θητεία μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά και είμαστε απέναντι στη  ακραία νεοφιλελεύθερη άποψη που επιτάσσει τα έργα να χρηματοδοτούνται ανάλογα τη σχέση κόστους – οφέλους, γιατί το κράτος δεν μπορεί ποτέ να απωλέσει το κοινωνικό του πρόσημο». 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.