Πολιτικη

"Zωηρό" ενδιαφέρον Αστέρα για το "αύριο" της Τρίπολης (photos)

Ένας εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο κ. Ιωάννης Καϋμενάκης, καθώς και ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης"

Οι προαναφερθέντες παρακολούθησαν την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάνα, καθώς και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τον ίδιο όσο και με κάποιους εκ των υποψηφίων συμβούλων.

 

Επιπρόσθετα, οι κ. Μποροβήλος και Καϋμενάκης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με παρευρισκόμενους πολίτες, κυρίως γύρω από θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος. 

 

Είναι αυτονόητο, άλλωστε, το ενδιαφέρον των υπευθύνων του Αστέρα Τρίπολης σχετικά με τις τοπικές, πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα όσον αφορά τις προτάσεις όλων των υποψηφίων για το μέλλον της Τρίπολης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.