Πολιτικη

Ο Βόσνος σε Ελαιοχώρι - Παρθένι - Στενό - Μαυρίκι - Κολλίνες (photos)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος σε Ελαιοχώρι - Παρθένι - Στενό - Μαυρίκι - Κολλίνες

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Για την Τρίπολη" Δημήτρης Βόσνος μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του επισκέφτηκαν χθες απόγευμα το Ελαιοχώρι, Παρθένι, Στενό και το Μαυρίκι.

Εκεί συζήτησαν  με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων , άκουσαν τα προβλήματα τους και τις προτάσεις τους για την επίλυσή τους.  Μερικά από τα θέματα που τους απασχολούν είναι η βελτίωση οδοποιίας, η λιγοστή επισκεψιμότητα, η καθαριότητα/απορρίμματα  και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας τους.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος τους μίλησε για το πρόγραμμα του που εντάσσει ήδη μέσα σε αυτό θέματα τα οποία τέθηκαν από τους κατοίκους και πραγματικές λύσεις που άμεσα μπορούν να εφαρμοστούν.

Σήμερα το πρωί ο κ. Βόσνος βρέθηκε στις Κολλίνες Αρκαδίας με αφορμή την πανηγυρική λειτουργία στον Άγιο Χριστόφορο.

Μετά την λειτουργία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής και επισκέπτες όπου του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στήριξη στον αγώνα της παράταξής του.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.