Πολιτικη

"Μόνο με μεγάλα έργα θα οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στην ανάπτυξη" (photos)

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες του Συνδυασμού "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" σε ολόκληρη την Περιφέρεια. 

Την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 20.00, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, όπου πραγματοποίησε ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής για τα ζητήματα που απασχολούν την Κυπαρισσία, τη Μεσσηνία και γενικά την Πελοπόννησο! 

Μέσα από τη συνεχή επαφή που έχει αναπτύξει ο Π. Νίκας και οι συνεργάτες του με τους Πελοποννησίους σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια, επιβεβαιώνεται καθημερινά η ανάγκη για αλλαγή στη διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει, χρειάζεται πρόγραμμα, ανιδιοτέλεια και σωστός σχεδιασμός! "Μόνο με μεγάλα έργα μπορούμε να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη! 

Η Κυπαρισσία, η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.