Πολιτικη

Συγχαρητήρια Τζιούμη στην ομάδα Δρομέων Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα ανδρών Δρομεις BC για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδό τους στην Γ' Εθνική Κατηγορία εξέφρασε ο υπ. Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

"Συγχαίρω θερμά την ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών των Δρομέων Τρίπολης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α'κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο της στην Γ΄Εθνική. 

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία,τόσο για τους Δρομείς όσο και για το αρκαδικό μπάσκετ ,η οποία αποτελεί την δίκαιη επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλαν όλη τη χρονιά οι αθλητές ,οι προπονητές και η διοίκηση του συλλόγου.

Εύχομαι από καρδιάς ,η ομάδα να συνεχίσει να προάγει και να διδάσκει στους νέους μας το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι. Υγεία ,Δύναμη για την συνέχεια και  ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.Η παράταξη ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των ΔΡΟΜΕΩΝ καθώς και όλων των ομάδων της πόλης μας". 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.