Πολιτικη

Μπουντρούκας: "Η Αρκαδία δεν είναι σε μειονεκτική θέση"

Στη Βόρεια Κυνουρία βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Το Σάββατο 11 Μαΐου επισκεφτήκαμε την όμορφη Κυνουρία. Αρχικά ο επικεφαλής Γ. Μπουντρούκας μαζί με υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους και εθελοντές συνάντησε το  Δήμαρχο Β. Κυνουρίας, κ. Π. Μαντά.

Ύστερα, περπατήσαμε στην αγορά και συνομιλήσαμε με πολίτες και επαγγελματίες του τόπου. Ανταλλάξαμε απόψεις για ζητήματα που αφορούν την  αγορά και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Μετά ταξιδέψαμε στο γραφικό Λεωνίδιο. Εκεί βρεθήκαμε με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, όπου συζητήσαμε για τα προβλήματα της περιφέρειας, συζητήσαμε πιθανές λύσεις που αφορούν αγροτική και τουριστική ανάπτυξη την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Σειρά είχε μετά ο όμορφος Τυρός, όπου τύχαμε ένθερμης υποδοχής κατοίκων- φίλων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. Μας έκανε εντύπωση το μεράκι και η προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη του τόπου με τη βοήθεια εκδηλώσεων όπως το TyrosRun, που φέτος έλαβε χώρα 11-12 Μαΐου. 

Η Αρκαδία δεν είναι σε μειονεκτική θέση. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πολλά προβλήματα που πρέπει να λυθούν, όμως τα δυνητικά πλεονεκτήματα είναι τεράστια, αρκεί να δουλέψουμε..

Γι΄ αυτό η "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" είναι εδώ για να μείνει, για να εκφράσει την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και τα αιτήματα όλων των πολιτών της περιφέρειας.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.