Πολιτικη

winamp wmp real qt

"Τα κενά και οι απορίες από μία παραίτηση"

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργου Καμπύλη, σχετικά με τον πολιτικό του αντίπαλο και απερχόμενο δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτη Μαντά.

Τα κενά και οι απορίες από μία παραίτηση

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Μαντάς παραδέχθηκε ότι η παραίτηση της κας Άννας Γαρδικιώτου από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, προκάλεσε πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία και σκιές για «συμφωνίες και συναλλαγές που πιθανώς να γίνονται κάτω από το τραπέζι».

Μάλιστα ο κ. Μαντάς στην ίδια συνέντευξη και για το ίδιο θέμα ισχυρίζεται ότι «…δεν δέχομαι εκβιασμούς, ότι δεν κάνω συναλλαγές και ότι σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει συναλλαγή ή να εκβιάσει τότε η πόρτα της εξόδου από τον χώρο του δημαρχείου, από τον χώρο της παράταξης, από τον χώρο που βρισκόμαστε είναι πάντα ανοιχτή».

 

Καλούμε τον κ. Μαντά να απαντήσει ξεκάθαρα:

Τελικά τι ισχύει; Παραιτήθηκε η κ. Γαρδικιώτου για λόγους υγείας, όπως ισχυρίσθηκε η ίδια ή τελικά ωθήθηκε σε παραίτηση, όπως άφησε να εννοηθεί ο Δήμαρχος στην ραδιοφωνική του συνέντευξη;

Σε ποιους εκβιασμούς και σε ποιες συναλλαγές αναφέρεται ο κ. Μαντάς;

Σε ποιον έδειξε (ο κος Μαντάς) την πόρτα της εξόδου από το δημαρχείο και την παράταξή του;

Έχει σχέση η παραίτηση της κας Άννας Γαρδικιώτου με την υπόθεση έργου ανάθεσης ναυαγοσωστικών υπηρεσιών, που ασχολήθηκε η οικονομική επιτροπή του Δήμου την περασμένη εβδομάδα;

Πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο έργο και σε ποιους είχε ανατεθεί το προηγούμενο έτος;

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.