Πολιτικη

Περιοδεία Χουντή και Πετράκου σε Τρίπολη - Καλαμάτα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη "Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής", Νίκος Χουντής και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου", Θανάσης Πετράκος, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία τη Δευτέρα (20/05) στην Τρίπολη και την Καλαμάτα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα  επισκεφθούν το "Παναρκαδικό" Νοσοκομείο της Τρίπολης  και  θα δώσουν Συνεντεύξεις Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Τέλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής θα μιλήσει τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο "REΧ" στην Καλαμάτα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, η υποψήφια ευρωβουλευτής της "Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής", Μαρία Μήτση και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την "Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου", Θανάσης Πετράκος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Τρίπολη:

10:00       Περιοδεία στο «Παναρκαδικό» Νοσοκομείο

12:00       Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Παλαιό Δημαρχείο)

 

Καλαμάτα:

20:00       Κεντρική Ομιλία Νίκου Χουντή στο Ξενοδοχείο «REX»

 

Το Γραφείο Τύπου   

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.