Πολιτικη

Μπουντρούκας: "H παράταξη Τατούλη ολοκλήρωσε τον κύκλο της" (video, photos)

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας πραγματοποίησε ομιλία στην Τρίπολη τη Δευτέρα (20/5).

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "Πελοποννησιακή Συμμαχία", για να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Μπουντρούκα. Ο ίδιος χαιρέτισε το πλήθος και έσφιξε το χέρι σε όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Αρκαδίας με το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας ξεκίνησε την ομιλία του αναλύοντας ορισμένες παραμέτρους και ανάγκες που έχει η Πελοπόννησος και χρειάζονται άμεση υλοποίηση. Όπως τόνισε και ο ίδιος "Θα πρέπει να έχουμε Πελοποννησιακή συνείδηση".

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ορισμένα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια και μέχρι στιγμής παραμένουν άλυτα, όπως τα σκουπίδια, το οδικό δίκτυο, η συμμετοχή των επιχειρήσεων σε εκθέσεις, η διαχείριση των υδάτινων πόρων, τα προγράμματα δακοκτονίας και η αξιοποίηση του λιγνιτόσημου, λέγοντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα από όλα αυτά. 

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας αναφέρθηκε στα έργα και στο πρόγραμμα που είναι διατεθειμένη η παράταξή του να θέσει σε εφαρμογή άμεσα.

Ακολουθούν δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα:

"Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου πρέπει να λειτουργεί, σήμερα είναι απαξιωμένο. Έτσι, δε μπορούμε να πάμε πουθενά.

Σήμερα μόλις ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου την έναρξη των εργασιών στον Λάδωνα, τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές. Η παράταξη Τατούλη ολοκλήρωσε τον κύκλο της, δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο. Όχι αλλά παιχνίδια... Δεν έχουμε κρυφή ατζέντα, όλα "πάνω στο τραπέζι" , δεν μας ενδιαφέρει η "καρέκλα". Καλούμε τους νέους ανθρώπους του τόπου να συστρατευθούν μαζί μας.

Κάτι νέο γεννιέται κάτι ελπιδοφόρο... Ήρθαμε για να μείνουμε...".

Κλείνοντας την πολιτική του ομιλία, παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής του "Πελοποννησιακή Συμμαχία".

 

Δελτίο Τύπου του κ. Μπουντρουκα:

"Το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου έξω από το εκλογικό κέντρο της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην οδό Δεληγιάννη (Τρίπολη-πεζόδρομος) μίλησε ο επικεφαλής Γιάννης Μπουντρούκας.

Παρουσία εκατοντάδων πελοποννήσιων ο Γίαννης Μπουντρούκας μίλησε για τη σημασία των περιφερειακών εκλογών.

Μίλησε για τη σπουδαιότητα να στηριχθεί η ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μια παράταξη που ήρθε για να μείνει, καθώς η αγάπη για την Πελοπόννησο δεν είναι πρόσκαιρη, ούτε σκαλοπάτι, ούτε ένα πολιτικό παιχνίδι. 

Η αγάπη για την Πελοπόννησο είναι το ελάχιστο χρέος που έχουμε στις νέες γενιές. Η αγάπη για την Πελοπόννησο είναι να φέρουμε υγιείς επενδύσεις, να κάνουμε πράξη την ανάπτυξη για όλους, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για να κρατήσουμε ή και να επαναφέρουμε νέες και νέους στον τόπο τους, στο νησί του Πέλοπα.

Μίλησε εκτενώς για τα προβλήματα, αλλά και τα διακηβεύματα της Πελοποννήσου από άκρη σε άκρη. Μίλησε για όσα έχουν μείνει στα χαρτιά, σε εξαγγελίες και μυθικά πανηγύρια. Μίλησε όμως και για το όραμα του για μια Πελοπόννησο υγιή, ελεύθερη, δυνατή, χωρίς επαγγελματίες της πολιτικής, χωρίς κοκκορομαχίες, χωρίς «αλεξιπτωτιστές».

Μίλησε για το πρόγραμμα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2019-2023.

Ένα πρόγραμμα που γράφτηκε από πελοποννήσιους, με πελοποννήσιους, για πελοποννήσιους. Ένα πρόγραμμα 48 σελίδων, προσβάσιμο σε όλους, το οποίο βρίσκει ο κάθε πελοποννήσιος στο διαδίκτυο στο: https://www.peloponnisiaki-symmaxia.gr/programma-theseis/.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ είναι η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, θα είναι η θετική έκπληξη των περιφερειακών εκλογών".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.