Πολιτικη

Οδυσσέας: "Μόνο εμάς φοβάται ο κ. Τσίπρας"

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή "Σήμερα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (Δ.Οικονόμου - Μ.Αναστασοπούλου).

"Εκλογές τον Ιούνιο θα γίνουν μόνο αν το ΠΑΣΟΚ βγει δυνατό από την κάλπη των ευρωεκλογών. Μόνο εμάς φοβάται ο κ.Τσίπρας"

Ο κ.Τσίπρας έκανε ένα γλωσσικό ολίσθημα: δεν ήθελε να επικαλεστεί τον Άρη Βελουχιώτη, αλλά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο δεύτερος είναι που τρέχει να χτίσει "γέφυρες" με το ΣΥΡΙΖΑ, με αυτόν ο κ.Τσίπρας μοιράζεται πολιτισμικές επιλογές και αντιλήψεις. Μάλιστα, δεν τον προβληματίζουν καθόλου οι ακροδεξιές δηλώσεις του κ.Σπηλιωτόπουλου εναντίον του κ.Σακελλαρίδη και του κ.Καμίνη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε ΣΥΡΙΖΑ-καραμανλική "αριστερά". Αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω από τον κ.Τσίπρα, η κα Παπακώστα, ο κ Καμμένος, ο κ.Θύμιος Λυμπερόπουλος και πολλοί άλλοι, δεν έχουν καμία σχέση με προοδευτική συμμαχία. Ο κ.Τσίπρας απευθύνει το περίφημο "κάλεσμά" του, μόνο στον κ.Καραμανλή και στους καραμανλικούς. 

Αν οι πολίτες θέλουν διαφορετική, προοδευτική κατεύθυνση, θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Μόνο την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ φοβάται ο κ.Τσίπρας, μόνο εμείς είμαστε ο πραγματικός του αντίπαλος. Αν το ΠΑΣΟΚ βγει δυνατό από τις κάλπες της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε και σε εθνικές εκλογές τον Ιούνιο."

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.