Πολιτικη

Δέδες: "Τέλος εποχής για το σύστημα Τατούλη"

Θερμή υποδοχή σε Σοφικό, Αθίκια, Χιλιομόδι για τον Γιώργο Δέδε και τους "Νέους Δρόμους".

Σε θερμό κλίμα υποδέχτηκαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε, στις επισκέψεις του στα χωριά Σοφικό, Αθίκια και Χιλιομόδι της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας. Συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», ο Γιώργος Δέδες μίλησε με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για τα θέματα που τους απασχολούν και τους ενημέρωσε για τις βασικές του προγραμματικές θέσεις και το στίγμα της υποψηφιότητάς του για τη διακυβέρνηση της Περιφέρειας. 

Ο Γιώργος Δέδες, κατά τις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους που συνάντησε στις τοπικές κοινότητες, επισήμανε τις δυνατότητες που έχει ο θεσμός της Περιφερειακής Διακυβέρνησης να συμβάλει ουσιαστικά, με έργα και παρεμβάσεις στη βελτίωση των όρων της καθημερινής ζωής των πολιτών, κάτι στο οποίο η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή, ειδικά σε ότι αφορά την Κορινθία, έχει να επιδείξει πενιχρά αποτελέσματα. «Ούτε ένα από τα μεγάλα έργα που είχε υποσχεθεί για την Κορινθία ο κ. Τατούλης δεν πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του», είπε ο επικεφαλής των Νέων Δρόμων. «Ισθμός -  Πύλη της Πελοποννήσου, δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων, κτηνοτροφικά πάρκα, φράγμα Ασωπού, προαστιακός Λουτρακίου… τί από όσα υποσχέθηκε έγινε; Έρχεται τώρα να υποσχεθεί τα ίδια, νομίζοντας πως οι πολίτες της Κορινθίας δε θυμούνται και δε μπορούν να κρίνουν την αξιοπιστία των λόγων του», τόνισε. 

Ο Γιώργος Δέδες εξέφρασε την βεβαιότητα ότι οι πολίτες της Πελοποννήσου έχουν πάρει πλέον απόφαση να αλλάξουν σελίδα στην ιστορία της Περιφέρειας, εμπιστευόμενοι ανθρώπους με γνώση, αποδεδειγμένη ικανότητα, σχέδιο και αποφασιστικότητα να κάνουν την ανάπτυξη πράξη στον τόπο μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.