Πολιτικη

Τρίπολη: Παυλής στο "λάκκο των αδεσπότων"..

Οι κ. Σμυρνιώτης και Τζιούμης θα διεκδικήσουν το Δήμο Τρίπολης την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019.

 

Με καταμετρημένο το 97,18% των ψήφων, ο κ. Σμυρνιώτης προηγείται με 9.115 έναντι 7.906 ψήφων του κ. Τζιούμη. Τρίτος, με μικρή διαφορά από τον τέταρτο, κ. Τσιαμούλο, ο πρώην Δήμαρχος κ. Παυλής..

 

Ο τελευταίος αυτός έπεσε στο..λάκκο με τ' αδέσποτα, "πληρώνοντας" το μηδαμινό έργο, την κακοδιοίκηση, την παρωχημένη επικοινωνιακή του στρατηγική, το συγκεντρωτισμό, την αδυναμία να εκπληρώσει έστω το 1/100 των προεκλογικών του δεσμεύσεων, την "οσμή" σκανδάλων, την όψιμη συμπόρευσή του μ' ένα.."μέρος" του κυβερνητικού κόμματος, την αμετροέπεια, την ασυνέπεια, τον ετεροπροσδιορισμό στελεχών του, την αποχώρηση άλλων και τελικά την ανυπαρξία πολιτικού προτάγματος..

 

Επιπρόσθετα, η μονομερής αντίληψη της πραγματικότητας, ο "πολιτικαντισμός", η αυταρχική και, εν μέρει, "σουρεαλιστική μετάφραση" του ρόλου των τοπικών ΜΜΕ, ο "επαρχιωτισμός" και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, ήταν ακόμα κάποια στοιχεία που "καταδίκασαν" σε αποτυχία την παράταξη "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" κι έστειλαν τον κ. Παυλή στα έδρανα της ήσσονος αντιπολίτευσης.

 

Θα διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη: Δεν θα μείνει πολύ σ'αυτά τα έδρανα ο κ. Παυλής και ούτε πρόκειται ν' ασχοληθεί περαιτέρω με τα του Δήμου Τρίπολης..Κι εδώ που τα λέμε, είναι, πραγματικά, το καλύτερο που έχει να κάνει, έτσι ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές "υπηρεσίες" στην Τρίπολη, "υπηρεσίες" που μπορεί να ήθελε να προσφέρει σαν Δήμαρχος αλλά δεν μπορούσε..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.