Πολιτικη

Η πρώτη συνέντευξη του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

"Είμαι περιφερειάρχης και όχι πρωθυπουργός - Γουρουνοπούλες και τσολιάδες θα πάνε παραπίσω" δήλωσε ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο νεοεκλεγής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στον Άκη Γκάτζιο για το anagnostis.org

Ο κος Νίκας αναφέρεται στην εκλογή του, αλλά και στη διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων της Περιφέρειας δηλώνοντας ότι η επόμενη μέρα για την Περιφέρεια σημαίνει ένας προγραμματισμός, ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη προσέγγιση των πραγμάτων, με οικονομία, με καλή διαχείριση των πόρων και όλων αυτών που πονάνε τον κόσμο.

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στη συνέντευξή του επισημαίνει ότι «Δεν θα κάνουμε με τα χρήματα προσωπική πολιτική, ούτε τζάκια θα στήσουμε», προσθέτοντας: «Γουρουνοπούλες, τσολιάδες και όλα αυτά τα πράγματα θα πάνε λίγο παραπίσω».

 

Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη στο anagnostis.org.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.