Πολιτικη

winamp wmp real qt

Θετικός ο απολογισμός του "Πράσινου Κινήματος"

Θετικός ο απολογισμός του κόμματος "Πράσινο Κίνημα" μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κόμματος: 

"Ισχυροποιήθηκε στις πρόσφατες εκλογές το Πράσινο Κίνημα 

Στον απόηχο των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τα περιφερειακά μας σχήματα στην Αττική και την Θεσσαλία με επικεφαλής και υποψήφιους Περιφερειάρχες τους κ.κ. Νίκο Παπαδάκη και Αθανάσιο Ακρίβο, αντίστοιχα, που εξέλεξαν τρεις έδρες.   

Επίσης δίνει τα συγχαρητήριά του στο περιφερειακό σχήμα της Πελοποννήσου, όπου σε συνεργασία με δυνάμεις της οικολογίας εξέλεξε μία έδρα στο νέο περιφερειακό συμβούλιο. Ακόμη συγχαίρει τον νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον οποίο στήριξαν οι δυνάμεις του Πράσινου Κινήματος της περιοχής. 

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε στον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Άγγελο Νταβία που εισήλθε στο νέο δημοτικό συμβούλιο και θα εκπροσωπεί το κόμμα την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο.

Τέλος, συγχαίρει και την πλειάδα των μελών και στελεχών του Πράσινου Κινήματος που συμμετείχαν ως υποψήφιοι σε πολλούς δήμους της χώρας, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι πολλοί νέοι δήμαρχοι υποστηρίχτηκαν επίσημα από το Πράσινο Κίνημα.

Μέσω της Αυτοδιοίκησης το Πράσινο Κίνημα θα κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνεχίζουμε πιο ισχυροί".

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.