Πολιτικη

winamp wmp real qt

Νικολάκου σε ιδιοκτήτη ΜΜΕ: "Βγες έξω αν είσαι άντρας!" (video)

 H Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου ήρθε σε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση με ιδιοκτήτη περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη, κ. Πέτρου Τατούλη, η κ. Νικολάκου ζήτησε ν' αποχωρήσει συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, απέναντι στον οποίο η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" έχει κηρύξει "εμπάργκο".

Ακολουθεί δελτίο Τύπου - απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

"Ντροπή η ανοίκεια στάση του Νίκου Μπελόγιαννη

Απολύτως καταδικαστέα κρίνεται για μια ακόμα φορά η συμπεριφορά του τηλεοπτικού σταθμού Best Tv και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Μπελόγιαννη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019. 

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού επέλεξε να προσέλθει συνοδεία μόνο εικονολήπτη και όχι δημοσιογράφου, αγνοώντας το εμπάργκο που του έχει επιβληθεί για την υβριστική και αντιδεοντολογική, με δημοσιογραφικούς όρους, συμπεριφορά του. Επέλεξε επίσης να αγνοήσει το αίτημα του Περιφερειάρχη που μετέφερε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, να αποχωρήσει πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου, με δεδομένο ότι εδώ και πολλούς μήνες υβρίζει προσωπικά και οικογενειακά τον κ. Τατούλη, αλλά και στελέχη της περιφερειακής αρχής. 

Ο κ. Μπελόγιαννης όχι μόνο αρνήθηκε να αποχωρήσει, αλλά στράφηκε και εναντίον της κας Νικολάκου με φραστικές και ανοίκειες επιθέσεις, επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις ίδιες ύβρεις που καθημερινά εξαπολύει από το τηλεοπτικό του κανάλι, που δε συνάδουν καθόλου με το ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης και εποικοδομητικής κριτικής." 

 

Ο υπεύθυνος του τηλεοπτικού σταθμού αντέδρασε και δείτε τη συνέχεια εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.