Πολιτικη

Γορτυνία: Ευχαριστήρια ανακοίνωση Κούλη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του νέου Δημάρχου Γορτυνίας Στάθη Κούλη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

"Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες,

Με τη δική σας μεγάλη πλειοψηφική υποστήριξη στις πρόσφατες εκλογές, με αναδείξατε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια Δήμαρχο της ιστορικής Γορτυνίας.

Η τιμή είναι μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη που αναθέσατε σε μένα και τους συνεργάτες μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με εμπιστευθήκατε, αλλά και μήνυμα ενότητας στο σύνολο των συμπατριωτών. Το υψηλό ποσοστό εκλογής μου είναι εντολή καθαρή να ενώσουμε τη Γορτυνία οικουμενικά, να φύγουμε μπροστά, να αφήσουμε πίσω ότι μας απογοήτευσε. Να κάνουμε τη Γορτυνία πρότυπο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.

Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δήμος μας θα λειτουργήσει με δημοκρατικότητα και διαφάνεια. Τη θέση των πελατειακών σχέσεων θα πάρει το συλλογικό συμφέρον της κοινωνίας.

Τη θέση των κολλητών θα αντικαταστήσει η αξιοκρατία. Θέλουμε η Γορτυνία να ξαναζωντανέψει, να ονειρευτεί, να μεγαλουργήσει. Όλα τα παιδιά της Γορτυνίας είναι δικά

μας παιδιά. Από την 1η Σεπτέμβρη είμαστε έτοιμοι, με σχέδιο και πρόγραμμα, χωρίς να χάσουμε ούτε ώρα, να ξεκινήσουμε την ανάταξη της πατρίδας μας. Με συνέπεια, θα εργασθούμε για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, αλλά, συγχρόνως, θα θέσουμε σε άμεση εφαρμογή ένα στρατηγικό – δυναμικό – ρεαλιστικό σχέδιο ανάπτυξης.

Η Γορτυνία πρέπει από φτωχός συγγενής που είναι σήμερα, να φύγει μπροστά με σχέδιο, για την στήριξη της κοινωνίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδημάτων σε όλους τους τομείς της. Στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό, στις υποδομές, στην ενέργεια, στον πολιτισμό, στην υγεία.

Η Γορτυνία της καρδιάς μας, η ψυχή της Πελοποννήσου, θα πάρει τη θέση που της ανήκει.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπατριώτες για τη στήριξή τους.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και φίλους για τον ωραίο αγώνα μας.

Καλωσορίζω τους νέους συνδυασμούς και την πολυφωνία, ως χρήσιμο εργαλείο για τη δημοκρατία και την πρόοδο.

Στέλνω μήνυμα Πανγορτυνιακής δράσης στους απανταχού Γορτύνιους.

Το ταξίδι τώρα αρχίζει...Η ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ".

 

Στάθης Χαρ. Κούλης

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γορτυνίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.