Πολιτικη

Βλάσης: "Θέλω να βάλω ένα τέλος σε όσα μας χωρίζουν" (video)

Συνέντευξη τύπου του Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση, στην Τρίπολη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

 

Οι Εθνικές Εκλογές αλλά και η προσπάθεια για "άμβλυνση" των δυσάρεστων εντυπώσεων που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών και προκάλεσαν πολλές "γκρίνιες" στο εσωτερικό της Ν.Δ., βρέθηκαν στο "επίκεντρο" της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Βουλευτής Αρκαδίας.

 

Οι λέξεις που "κυριάρχησαν" στην τοποθέτηση του κ. Βλάση ήταν καθαρά "ενωτικού" χαρακτήρα, ενώ πλειστάκις αναφέρθηκε και το όνομα του Προέδρου της Ν.Δ., για ευνόητους λόγους.

 

Από εκεί και πέρα, τα βασικά σημεία της πολιτικής τοποθέτησης του κ. Βλάση ήταν τα εξής:

 

Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε ως ζητούμενο το καλό της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου, από εδώ και πέρα θα μιλάμε για το καλό της Ελλάδας.

Αν θέλουμε ν' αλλάξουμε την πατρίδα μας, θα πρέπει όλοι με κάποιο τρόπο να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες.

Το ζητούμενο είναι να υπάρξουν συναινέσεις και συνθέσεις, οφείλουμε να είμαστε μονιασμένοι. Ότι προκάλεσε πόνο το τελευταίο διάστημα, ότι δημιούργησε πληγές, οφείλουμε να το επουλώσουμε, 

τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα, είναι κοινά, θέλω να βάλω ένα τέλος σε όσα μας χωρίζουν εδώ. 

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών ήταν σαφές, οι εθνικές εκλογές οφείλουν να είναι μια απάντηση στο λαϊκισμό, την καταπάτηση των θεσμών, τη διαφθορά και τη μειοδοτική εθνική πολιτική.

Τα επιδόματα δεν είναι λάθος αλλά δεν πρέπει να δίνονται εις βάρος της δυνατότητας εύρεσης εργασίας.

Πρέπει να μπει "φρένο" στην ερήμωση των χωριών μας, η Αρκαδία από τόπος καταγωγής να γίνει τόπος επιλογής, 

Θα παλέψω με όποιον τρόπο μπορώ για όλη την Αρκαδία. Σας καλώ να συμπορευτείτε με μένα και τη Ν.Δ. 

 

Δεν βάζουμε διχαστικά διλήμματα, είμαστε με όλους τους Έλληνες, να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και ενότητα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και με κανέναν. Από σήμερα και μέχρι τις εκλογές το "μπλε" είναι το χρώμα της γαλανόλευκης σημαίας.

 

Δείτε το βίντεο σε λίγο..

 

 

 

 

 

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.