Πολιτικη

20 εκατ. ευρώ για την προστασία των αδέσποτων

Πρόσκληση από τον ΦιλόΔημο ΙΙ είναι διαθέσιμη στους Δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ, με σκοπό την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνου Ρουσιά:

"Μετά από πολλούς μήνες δουλειάς, μια ακόμη πρόσκληση από τον ΦιλόΔημο ΙΙ είναι διαθέσιμη στους Δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ, με σκοπό την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. 

Βασικοί στόχοι είναι η δημιουργία και η βελτίωση των εν λόγω υποδομών, η αδειοδότησή τους και η νόμιμη λειτουργία τους, καθώς και η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την προστασία αυτών σε εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς. 

Ο τρόπος που φερόμαστε στα αδέσποτα είναι δείγμα του πολιτισμού μας και γι αυτό πρέπει άμεσα να περάσουμε στη σταδιακή μείωση τους μέσω πολιτικών υιοθεσίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ευζωία τους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.