Πολιτικη

Παυλής: "Να πρυτανεύσει η λογική και να βρούμε άκρη σύντομα"

Πρώτη συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

 

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή το εξής: "Να πρυτανεύσει η λογική σε όλους και να βρούμε άκρη σύντομα για να διοικηθεί ο Δήμος."

 

Επίσης, ο κ. Παυλής πρότεινε, σε επόμενο Συμβούλιο, να τιμηθούν για την διαχρονική τους προσφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης οι κ. Κακλαμάνος και Ταλούμης- οι οποίοι, μετά από συνεχή παρουσία επί μακρόν σε Δημοτικά Συμβούλια, δεν θα βρίσκονται στο επόμενο αντίστοιχο.

 

"Καλή επιτυχία" ευχήθηκε, μεταξύ άλλων, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης στο νέο Δήμαρχο, κ. Τζιούμη.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε ο κ. Παυλής, εφόσον προκύψουν έκτακτα γεγονότα, θα συγκληθεί ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης, δήλωσε πως θα είναι "παρών" στο Συμβούλιο, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Σμυρνιώτης έδωσε κι αυτός συγχαρητήρια σε όλους και δήλωσε πως ελπίζει να συνεχιστεί μια καλή συνεργασία στο πλαίσιο του Συμβουλίου για το καλό των δημοτών.

 

Ο κ. Κούρος, πρώτος σε σταυρούς Σύμβουλος από την παράταξη του κ. Τζιούμη, είπε, μεταξύ άλλων, πως "θα μάθουμε να συζητάμε και να αποφασίζουμε από κοινού για το καλό του Δήμου."

 

Ο κ. Τσιαμούλος συνεχάρη τους επικεφαλής των παρατάξεων για τον "αγώνα που έκαναν" και ανέφερε πως ο νέος νόμος δημιουργεί "συνέργειες" και "συνεργασίες".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.