Πολιτικη

Το "ευχαριστώ" του Κώστα Τζιούμη σ' όσους τον στήριξαν

 Ο νέος Δήμαρχος της αρκαδικής πρωτεύουσας ευχαρίστησε τους υποψηφίους του συνδυασμού του και όλους όσοι βοήθησαν στην εκλογή του.

 

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, ολοκληρώθηκε, και τυπικά, η εκλογική διαδικασία για τον κ. Τζιούμη και την παράταξή του.

 

 Η δημοτική παράταξη "Τρίπολη Αύριο" παρευρέθηκε σύσσωμη σε γνωστό κέντρο εστίασης της Τρίπολης καθώς ο κ. Κώστας Τζιούμης θέλησε μ' αυτό τον τρόπο να εκδηλώσει τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα της 2ας Ιουνίου 2019.

 

 

Το "κλίμα" ήταν ιδιαίτερα "ζεστό" αλλά και ενδεικτικό της ενότητας που χαρακτηρίζει την παράταξη "Τρίπολη Αύριο", η οποία καλείται, με "μπροστάρη" τον Δήμαρχο της Τρίπολης, ν' αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.