Πολιτικη

Την Τρίτη 18 Ιουνίου οι πέντε "εκλεκτοί" της Ν.Δ.-Ονόματα

Δείτε όλα τα ονόματα από τα οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι Βουλευτές Αρκαδίας για τη Ν.Δ.

 

Μια ημέρα πριν "εκπνεύσει" η προθεσμία για την κατάθεση των κομματικών συνδυασμών που θα "αναμετρηθούν" στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου, προτίθεται ν' ανακοινώσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τη σύνθεση του αρκαδικού ψηφοδελτίου.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia 938, η "λίστα" των ονομάτων που, ακόμα και τώρα, έχουν μικρές ή μεγάλες πιθανότητες να "συνοδεύσουν" τον κ. Κώστα Βλάση στο ψηφοδέλτιο, έχει ως εξής:

 

Σωκράτης Κοσμίδης, Γιάννης Κατσίρης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Φωτεινή Δαλιάνη, Ιωάννα Λυτρίβη και Βασιλική (Βάλυ) Παπαηλίου.

 

Δυο εκ των παραπάνω, ένας άνδρας και μια γυναίκα, θα "κοπούν" από το ψηφοδέλτιο.

 

Όσον αφορά τις γυναίκες υποψήφιες: 

Η κ. Φωτεινή Δαλιάνη είναι Αρχιτέκτων, κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας και στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές ήταν υποψήφια με την παράταξη του κ. Πατούλη στην Αττική.

 

Η, επίσης καταγόμενη από την Κυνουρία, κ. Ιωάννα Λυτρίβη είναι φιλόλογος, συγγενής του πρώην Αντινομάρχη κ. Νίκου Λυτρίβη,  ενώ η κ. Παπαηλίου ήταν υποψηφία πρόσφατα στο Δήμο Γορτυνίας με το συνδυασμό του πατέρα της, κ. Γιώργου Παπαηλίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.